3.4.2017 20:44 IVANČNA GORICA

Ob 20.44 sta v zaselku Izirk pri Leskovcu v občini Ivančna Gorica goreli trava in podrast. Posredovali so gasilci PGD Višnja Gora, Vrh nad Višnjo Goro,Kriška vas, Stična in Metnaj, ki so pogasili požar na površini 1,5 hektara. Ko so se gasilci PGD Stična vračali iz intervencije so med Leskovcem in Stično pogasili še en požar na površini 50 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Vrh nad Višnjo Goro so ostali na požarni straži.

Dne 17.3. ob smo bili proženi na gašenje požara ob želežniški progi v Babnem Dolu. Požar smo pogasili gasilci PGD Višnja Gora. Nekaj slik je na tej povezavi (slike).

25.1.2017 ob 5:23 je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše v naselju Peščenik. Zagorela je naprava z električnim navitjem postavljena nad pralnim strojem. Požar se je razširil na izolacijo zalogovnika tople vode in okoliški inventar. Požar je začel gasiti lastnik z uporabo snega. Dokončno pa smo ga pogasili  gasilci PGD Višnja Gora in Stična. Prostore smo pregledali s termo kamero in objekt prezračili. Nekaj slik je na voljo v galeriji (povezava).

Ob 22.26 je v bližini Partizanske ceste v Višnji Gori ob robu gozda zagorel kup odloženega vejevja in pepela. Ogenj smo pogasili gasilci PGD Višnja Gora.

Dne 15.12.2016 smo bili ob 20:25 proženi na dimniški požar v Mestnem trgu. Zagorele so saje v dimniku večstanovanjske hiše. Ogenj, ki se je razširil na okolico peči, so stanovalci začeli gasili že sami. Gasilci PGD Višnja Gora smo požar pogasili do konca in očistili dimno tuljavo. Stanovalcem smo prepovedali kurjenje v peči do konca sanacije dimnika.

Nekaj slik je mogoče videti v galeriji (povezava do galerije).

Prijavnica

Se želite včaniti?

Prenesite si prijavnico in jo
izpolnjeno pošljite na naslov:

PGD Višnja Gora,
Cesta na Polževo 12
1294 Višnja Gora

Vabljeni!

 

 

O društvu

Prostovoljno gasilsko društvo
Višnja Gora

Cesta na Polževo 12
1294 Višnja Gora

Telefon: 01/7884-645
Elektronska pošta: gasilci.vg@gmail.com